Nutriční hodnoty (Piškotový beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 442 kJ / 2 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,66 g |
| Tuky | 54,96 g |
| – nasycené | 9,75 g |
| – nenasycené | 34,02 g |
| –– mononenasycené | 24,30 g |
| –– polynenasycené | 9,72 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 473 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 316,54 g |
| – cukry | 182,48 g |
| ––– laktóza | 1,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 160 g 160 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
| 20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 40 ml 40 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 40 ml |
| 5 g 5 g kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citrónu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 100 g 100 g kandované pomerančové kůry | Pomerančová kůra kandovaná | 100 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |