Nutriční hodnoty (Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 35 991 kJ / 8 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 100,00 g |
| Tuky | 353,31 g |
| – nasycené | 76,32 g |
| – nenasycené | 260,10 g |
| –– mononenasycené | 188,30 g |
| –– polynenasycené | 71,80 g |
| ––– omega 3 | 20,85 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 529 mg |
| Sodík | 341 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 1 192,10 g |
| – cukry | 471,80 g |
| ––– laktóza | 13,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 panák 1 panák rumu | Rum | 50 ml |
| ovoce (meruňky, broskve, jahody, třešně...) | Jahody čerstvé | |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g tuhého másla | Máslo kravské | 100 g |