Nutriční hodnoty (Kotlety na petrželi se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 496 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 80,96 g |
– nasycené | 40,75 g |
– nenasycené | 39,23 g |
–– mononenasycené | 32,73 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,59 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 15,24 g |
– cukry | 9,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kotlety z pečeně nebo krkovice | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 30 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžičku 1 lžičku mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
100 ml 100 ml masového vývaru | Vývar masový | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce zauzené papriky | Paprika bílá čerstvá | 15 g |
hladkolistá petržel (3 lžíce lžíce nasekané) | Petržel kořenová čerstvá | |
drobné brambory | Brambor zimní | |
1 lžíci 1 lžíci másla | Máslo kravské | 10 g |