Kapr podle rybářů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
Tuky | 173,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj receptu kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona
V receptu je uvedené množství surovin podle receptu v kuchařce. Na foto je kapřík dělaný z menší porce. Přiměřeně je použito méně dalších surovin uvedených v receptu.
Pokud by měl někdo obavy z kostiček, může odstranit páteř, žebra a porce ryby proříznout co 2 až 3 mm až ke kůži ( viz poslední fotky), proříznutím přeruší drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2015 13:10
28. 8. 2015 11:14
28. 8. 2015 08:56
28. 8. 2015 08:01
28. 8. 2015 07:52
28. 8. 2015 07:29
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
28. 8. 2015 07:24
28. 8. 2015 05:39
27. 8. 2015 22:06
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
27. 8. 2015 21:33
27. 8. 2015 21:24
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
27. 8. 2015 20:13
26. 8. 2015 07:55
25. 8. 2015 22:50
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské Těžko popsat tu nebeskou chuť ale do cibulových marinád šly nakonec pouze 4 kousky.
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...
24. 8. 2015 11:22
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Další recepty
Tématické fráze: kapr v jogurtu kapr recepty recepty na kapra recepty z kapra kapr recept recept od rybáře na kapra rybarske recepty s kapra kapr dělaný v troubě kapr v majonéza recept na kapra kapr z mražáku recept rybářské recepty pečený amur se sardelovym maslem marinovaný kapr s majonézou rybářské recepty kapr rady pro rybáře jak na kapra co delat aby cibule zmekla kapr smajonézou a jogurtem kapr recepty rybáře salát z kapra s majonézou
Suroviny: kapr, pasta sardelová, máslo, olej, majonéza, cibule, pepř mletý, sůl
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
29 názorů