Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr podle rybářů

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 8. 2015 11:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 253 kJ / 1 973 kcal
Bílkoviny100,38 g
Tuky173,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 3,93 g
Sůl9,80 g
Sacharidy2,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj receptu kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona

V receptu je uvedené množství surovin podle receptu v kuchařce. Na foto je kapřík dělaný z menší porce. Přiměřeně je použito méně dalších surovin uvedených v receptu.

Pokud by měl někdo obavy z kostiček, může odstranit páteř, žebra a porce ryby proříznout co 2 až 3 mm až ke kůži ( viz poslední fotky), proříznutím přeruší drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kadlik Kadlik

31. 8. 2015 13:10

došel jsem pouze po řádek pět.... sežral jsem to dvacet minut poté, co jsem to zaplácal majonézou!!!:-)):-)):-)):-))

Kadlik Kadlik

28. 8. 2015 11:14

a to jsem chtěl zítra kolem sádek jenom projet!!! ale vezmu malého tolstolobika, a zkusím... to se prostě nedá, tenhle receptík nevyzkoušet!!!:yes:

Dajda Dajda

28. 8. 2015 08:56

Dajda: Tak to jsme na tom podobně. ;-)

tejaja tejaja

28. 8. 2015 08:01

Dajda: Majonézu nemám rada, je na mňa mastná. Preto používam jogurt. A som rada, že casino odskúšal a podal informácie. ;-)

Dajda Dajda

28. 8. 2015 07:52

Děláte tu těmi detailními popisy pěkné chutě:-! Co se týče otázky, zda použít majonézu nebo jogurt, jsem pro remízu - obojí, hezky půl na půl. Majonézu většinou odlehčuji jogurtem Activia - nejde o éčka, ale samotná mi připadá moc mastná.;-)

spagetka spagetka

28. 8. 2015 07:29

casino: Taky děkuji za vyzkoušení a poreferování:yes:. Zítra mám dostat kapříka, takže už se těším, že vyzkouším, použiju jogurt :-p:yes:
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla ;-);-)

Jiri V. Jiri V.

28. 8. 2015 07:24

casino - děkuji za odzkoušení. :-K Jsem rád že chóry andělské zněly:-)):-p:-p

tejaja tejaja

28. 8. 2015 05:39

casino: Díky;-)

casino casino

27. 8. 2015 22:06

Ještě bych doplnil:
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální:-)
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá:yes:

tejaja tejaja

27. 8. 2015 21:33

casino: Díky za testovanie. Teraz mi je to jasné. :-D;-)

casino casino

27. 8. 2015 21:24

Když jsme ochutnávali "majonézu", tak bylo slyšet pomlaskávání:yes:
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória:yes::yes:
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 8. 2015 20:13

Velice lákavě připraveno:-pJiříku,recept se mi moc líbí a vím,že bych si pochutnala:-K:yes:

Jiri V. Jiri V.

26. 8. 2015 07:55

casino - Nápodobně...taky nějaký kousek ,,odešel" dříve, než šel do marinády.:-p:-p Z foto je zřejmé, že jsem dělal dvě várky. Jednu z podkov a druhou z filetů.;-) Musel.:-p A té ptačí řeči taky nerozumím. A to jím ryby dlouho:-D:-D Asi to chce jinou rybu.:-)Ale ani ty chóry andělské nejsou marné, taky je rád po ochutnávce nějaké dobroty poslouchám:-p:-)

casino casino

25. 8. 2015 22:50

Jiri V.:
...tak už se to chladí:-)
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo ;-)
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské:-)) Těžko popsat tu nebeskou chuť ale do cibulových marinád šly nakonec pouze 4 kousky.
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...:-)

Jiri V. Jiri V.

24. 8. 2015 11:22

Simona Skolakova - Talíře si vybírá manželka, já něco na talíř:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr v jogurtu kapr recepty recepty na kapra recepty z kapra kapr recept recept od rybáře na kapra rybarske recepty s kapra kapr dělaný v troubě kapr v majonéza recept na kapra kapr z mražáku recept rybářské recepty pečený amur se sardelovym maslem marinovaný kapr s majonézou rybářské recepty kapr rady pro rybáře jak na kapra co delat aby cibule zmekla kapr smajonézou a jogurtem kapr recepty rybáře salát z kapra s majonézou

Suroviny: kapr, pasta sardelová, máslo, olej, majonéza, cibule, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Kapr podle rybářů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R790