Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný trhací chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 617 kJ /
6 122 kcal
Bílkoviny182,60 g
– z toho živočišné bílkoviny116,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,54 g
Tuky389,67 g
– nasycené176,18 g
– nenasycené200,52 g
–– mononenasycené168,89 g
–– polynenasycené31,63 g
––– omega 31,46 g
Vláknina34,10 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 7,91 g
Sůl19,57 g
Sacharidy457,77 g
– cukry78,25 g
––– laktóza37,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
lžička lžička soli Sůl mořská
1 sáček 1 sáček sušeného droždí Droždí sušené 7 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml
60 ml 60 ml olivového oleje Olej olivový 60 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 4 malé brambory (uvařené) Brambor zimní 200 g
50 g 50 g jemně strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 1 vejce na potírání Vejce slepičí 70 g
400 g 400 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
250 g 250 g anglické slaniny Anglická slanina 250 g
300 g 300 g jemně strouhaného sýra (trochu necháme na posyp) Sýr kravský tvrdý 30% 300 g
hrst hrst nasekané petrželky nebo pažitky Petržel nať čerstvá
trochu trochu rozpuštěného vlahého másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.