Nutriční hodnoty (Vejce v tvarohové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 868 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 27,27 g |
– nasycené | 11,37 g |
– nenasycené | 10,53 g |
–– mononenasycené | 8,81 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 15,68 g |
– cukry | 12,18 g |
––– laktóza | 7,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
½ jemně nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | |
1 1 malá nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sekaná bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
polníček (nebo jiný salát) | Polníček čerstvý |