Nutriční hodnoty (Terezčina 22)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 099 kJ / 7 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,14 g |
| Tuky | 384,76 g |
| – nasycené | 223,65 g |
| – nenasycené | 139,76 g |
| –– mononenasycené | 123,64 g |
| –– polynenasycené | 16,12 g |
| ––– omega 3 | 1,46 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 2,53 g |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 958,36 g |
| – cukry | 782,34 g |
| ––– laktóza | 61,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 210 g 210 g krupicového cukru | Cukr bílý | 210 g |
| 240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 350 g 350 g másla | Máslo kravské | 350 g |
| 300 g 300 g moučkového cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1 1 čokoládový pudink | Puding v prášku | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| pár kapek kapek rumové tresti | Aroma rumové | |
| 100 g 100 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 15 g 15 g tuku | Margarín | 15 g |
| 50 g 50 g medu | Med nepasterovaný | 50 g |
| voda podle potřeby | Voda | |
| na posypání boků trochu strouhaných ořechů | Vlašské ořechy |