Nutriční hodnoty (Pikantní plátky krkovičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 969 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,93 g |
Tuky | 136,11 g |
– nasycené | 52,37 g |
– nenasycené | 81,01 g |
–– mononenasycené | 63,55 g |
–– polynenasycené | 17,46 g |
––– omega 3 | 2,92 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,82 g |
– cukry | 15,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku dle chuti | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
300 ml 300 ml vývaru na podlévání | Vývar masový | 300 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje na opečení | Olej řepkový | 33 ml |