Nutriční hodnoty (Pečené zázvorovo-česnekové koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 115 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 176,03 g |
– nasycené | 49,47 g |
– nenasycené | 126,47 g |
–– mononenasycené | 91,20 g |
–– polynenasycené | 35,27 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 22,40 g |
– cukry | 2,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 700 g 700 g vykostěného vepřového kolena | Vepřové koleno bez kosti | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
250 - 300 ml 250 - 300 ml vody | Voda | 275 ml |
1 lžíce 1 lžíce jemně nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce jemně nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 1 velká cibule, nebo dvě střední | ||
3 stroužky 3 stroužky nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |