Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené zázvorovo-česnekové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie9 115 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny124,86 g
– z toho živočišné bílkoviny119,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,86 g
Tuky176,03 g
– nasycené49,47 g
– nenasycené126,47 g
–– mononenasycené91,20 g
–– polynenasycené35,27 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 2,81 g
Sůl6,30 g
Sacharidy22,40 g
– cukry2,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 700 g 700 g vykostěného vepřového kolena Vepřové koleno bez kosti 700 g
sůl Sůl mořská
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
250 - 300 ml 250 - 300 ml vody Voda 275 ml
1 lžíce 1 lžíce jemně nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce jemně nastrouhaného česneku Česnek čerstvý 15 g
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
1 1 velká cibule, nebo dvě střední
3 stroužky 3 stroužky nasekaného česneku Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.