Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákovo-celerový sendvič

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie711 kJ /
170 kcal
Bílkoviny4,05 g
Tuky11,26 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy7,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem. Krok 2: Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku. Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem. Krok 3: Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem.

Zveřejněno 5. 4. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákovo-celerový sendvič

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bjwx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákovo-celerový sendvič

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bjwx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tunakovo testovinovy salát

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, chléb žitný, celer, šťáva citronová, olej olivový, jogurt řecký, petrželka, salát listový, ředkvičky, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu