Nutriční hodnoty (Jarní bramborový salát s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,10 g |
| Tuky | 77,78 g |
| – nasycené | 11,89 g |
| – nenasycené | 54,02 g |
| –– mononenasycené | 23,22 g |
| –– polynenasycené | 30,80 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 855 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 90,20 g |
| – cukry | 5,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor (oloupaných, předem uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 silnější jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 20 g 20 g medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 20 g |
| 3 3 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 60 g 60 g majonézy | Majonéza | 60 g |
| 20 g 20 g plnotučné hořčice (nebo dijonské) | Hořčice plnotučná | 20 g |
| lák z okurek (nebo feferonek) | Nálev z okurek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |