Nutriční hodnoty (Zapečené plněné kedlubny s masem (pečené v remosce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 950 kJ / 944 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,54 g |
| Tuky | 46,56 g |
| – nasycené | 14,00 g |
| – nenasycené | 25,77 g |
| –– mononenasycené | 19,75 g |
| –– polynenasycené | 6,02 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 29,76 g |
| Cholesterol | 614 mg |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 51,40 g |
| – cukry | 33,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
| 200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 Ižíce tvrdého strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 2 Ižíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |