Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s krupicí a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie874 kJ /
209 kcal
Bílkoviny10,11 g
– z toho živočišné bílkoviny10,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky17,76 g
– nasycené8,39 g
– nenasycené7,03 g
–– mononenasycené5,58 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 443 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy2,14 g
– cukry0,12 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
1,5 litru 1,5 litru vody Voda 1500 ml
hrst hrst krupice Krupice pšeničná hrubá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
maggi Polévkové koření tekuté
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
celerová nať Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.