Nutriční hodnoty (Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 056 kJ / 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 34,17 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 29,35 g |
| –– mononenasycené | 19,81 g |
| –– polynenasycené | 9,54 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 13,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 36,20 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 stehenní řízky | Kuře stehno bez kůže | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 lžíce 4 lžíce ajvaru | Ajvar | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kvalitního kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 15 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 250 ml |
| trochu trochu smetany (nemusí být) | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |