Nutriční hodnoty (Treska s máslovou omáčkou s hořčicí a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 882 kJ / 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
| Tuky | 32,10 g |
| – nasycené | 15,15 g |
| – nenasycené | 15,25 g |
| –– mononenasycené | 12,00 g |
| –– polynenasycené | 3,25 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 10,15 g |
| – cukry | 0,58 g |
| ––– laktóza | 0,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g filé z tresky | Treska filet | 400 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice s medem | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vychlazeného másla | Máslo kravské | 10 g |
| snítky snítky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| citronový pepř | Pepř černý |