Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s máslovou omáčkou s hořčicí a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 882 kJ /
689 kcal
Bílkoviny73,64 g
– z toho živočišné bílkoviny72,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky32,10 g
– nasycené15,15 g
– nenasycené15,25 g
–– mononenasycené12,00 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,93 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 538 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy10,15 g
– cukry0,58 g
––– laktóza0,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g filé z tresky Treska filet 400 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice s medem Hořčice plnotučná 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
1 lžíce 1 lžíce vychlazeného másla Máslo kravské 10 g
snítky snítky čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
citronový pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.