Nutriční hodnoty (Treska s máslovou omáčkou s hořčicí a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 882 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
Tuky | 32,10 g |
– nasycené | 15,15 g |
– nenasycené | 15,25 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 10,15 g |
– cukry | 0,58 g |
––– laktóza | 0,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g filé z tresky | Treska filet | 400 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice s medem | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce vychlazeného másla | Máslo kravské | 10 g |
snítky snítky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
citronový pepř | Pepř černý |