Nutriční hodnoty (Bylinkové bramborové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 892 kJ / 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,70 g |
| Tuky | 11,56 g |
| – nasycené | 2,96 g |
| – nenasycené | 5,77 g |
| –– mononenasycené | 3,83 g |
| –– polynenasycené | 1,94 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,95 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 723 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 103,95 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 lžic 5 lžic dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 75 g |
| hrubá mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 1 větší hrst smažené hotové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5-8 dkg 5-8 dkg šunky (nebo farmářské slaniny, šunkového salámu) | Šunka vepřová vařená | 65 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| 5 lístků 5 lístků bršlice | ||
| 1 větvička 1 větvička tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 větvička 1 větvička libečku | Libeček čerstvý |