Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sekaná s jehněčím masem v bránici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 750 kJ /
3 047 kcal
Bílkoviny234,84 g
– z toho živočišné bílkoviny234,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky233,28 g
– nasycené66,48 g
– nenasycené116,82 g
–– mononenasycené96,36 g
–– polynenasycené20,46 g
––– omega 31,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,31 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřový bok 600 g 600 g Vepřový bok 600 g
jehněčí maso 600 g 600 g Jehněčí kýta 600 g
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
houska namočená v mléce Houska pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
tymián Tymián sušený
paprika Paprika bílá čerstvá
chilli Chilli paprička sušená
majoránka Majoránka sušená
hořčice Hořčice plnotučná
ovesné vločky nebo strouhanku Vločky ovesné
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
vepřovou bránici Vepřová blána

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.