Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 316 kJ / 2 944 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,24 g |
| Tuky | 214,51 g |
| – nasycené | 93,02 g |
| – nenasycené | 105,10 g |
| –– mononenasycené | 88,83 g |
| –– polynenasycené | 16,27 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 26,94 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 3,86 g |
| Sůl | 9,26 g |
| Sacharidy | 162,80 g |
| – cukry | 13,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800-1000 g 800-1000 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
| 6 6 vajec (3 uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 420 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |