Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nepečený jablečný dort (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie8 865 kJ /
2 119 kcal
Bílkoviny25,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,57 g
Tuky46,21 g
– nasycené4,26 g
– nenasycené38,46 g
–– mononenasycené25,71 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 33,67 g
Vláknina43,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,75 g
Sůl0,16 g
Sacharidy378,65 g
– cukry175,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2 PL 2 PL fruktózy nebo jiné sladidlo (Erythritol, stévie...) Fruktóza 30 g
vanilkové aroma (nebo fruktózový vanilkový cukr) Aroma vanilkové
rumové aroma (volitelné) Aroma rumové
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
125 g 125 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 125 g
3 PL 3 PL škrobu Bramborový škrob 45 g
1/2 KL 1/2 KL sody Jedlá soda 6 g
1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
40 ml 40 ml řepkového oleje Olej řepkový 40 ml
50 g 50 g fruktózového cukru Cukr bílý 50 g
200 ml 200 ml perlivé vody Voda sycená 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.