Nutriční hodnoty (Nepečený jablečný dort (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 8 865 kJ / 2 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,57 g |
Tuky | 46,21 g |
– nasycené | 4,26 g |
– nenasycené | 38,46 g |
–– mononenasycené | 25,71 g |
–– polynenasycené | 12,76 g |
––– omega 3 | 3,67 g |
Vláknina | 43,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 378,65 g |
– cukry | 175,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
2 PL 2 PL fruktózy nebo jiné sladidlo (Erythritol, stévie...) | Fruktóza | 30 g |
vanilkové aroma (nebo fruktózový vanilkový cukr) | Aroma vanilkové | |
rumové aroma (volitelné) | Aroma rumové | |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
125 g 125 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 125 g |
3 PL 3 PL škrobu | Bramborový škrob | 45 g |
1/2 KL 1/2 KL sody | Jedlá soda | 6 g |
1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
40 ml 40 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 40 ml |
50 g 50 g fruktózového cukru | Cukr bílý | 50 g |
200 ml 200 ml perlivé vody | Voda sycená | 200 ml |