Nutriční hodnoty (Nepečený jablečný dort (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 8 865 kJ / 2 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,57 g |
| Tuky | 46,21 g |
| – nasycené | 4,26 g |
| – nenasycené | 38,46 g |
| –– mononenasycené | 25,71 g |
| –– polynenasycené | 12,76 g |
| ––– omega 3 | 3,67 g |
| Vláknina | 43,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 0,16 g |
| Sacharidy | 378,65 g |
| – cukry | 175,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 2 PL 2 PL fruktózy nebo jiné sladidlo (Erythritol, stévie...) | Fruktóza | 30 g |
| vanilkové aroma (nebo fruktózový vanilkový cukr) | Aroma vanilkové | |
| rumové aroma (volitelné) | Aroma rumové | |
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 125 g 125 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 125 g |
| 3 PL 3 PL škrobu | Bramborový škrob | 45 g |
| 1/2 KL 1/2 KL sody | Jedlá soda | 6 g |
| 1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| 40 ml 40 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 50 g 50 g fruktózového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 200 ml 200 ml perlivé vody | Voda sycená | 200 ml |