Nutriční hodnoty (Kedlubnové placky s ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 269 kJ / 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
| Tuky | 29,11 g |
| – nasycené | 6,96 g |
| – nenasycené | 14,82 g |
| –– mononenasycené | 10,46 g |
| –– polynenasycené | 4,36 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 13,95 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 79,15 g |
| – cukry | 12,15 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 5 lžic 5 lžic jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový |