Nutriční hodnoty (Husí játra na slanině s bramborovými šiškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 740 kJ / 2 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,98 g |
Tuky | 107,13 g |
– nasycené | 48,38 g |
– nenasycené | 49,96 g |
–– mononenasycené | 41,68 g |
–– polynenasycené | 8,28 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 2,73 g |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 187,70 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g husích jater | Játra husí | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
400 g 400 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
lžička lžička husího sádla na opečení | Sádlo husí |