Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 784 kJ /
426 kcal
Bílkoviny48,50 g
– z toho živočišné bílkoviny37,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,10 g
Tuky3,90 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené3,12 g
–– mononenasycené1,44 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,24 g
Vláknina7,62 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy45,50 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g candáta (filet s kůží) Candát filet 200 g
30 g 30 g černé čočky belugy Čočka černá neloupaná 30 g
40 g 40 g sterilované kukuřice ve slaném nálevu Kukuřice sterilovaná 40 g
50 g 50 g různých druhů listových salátů Salát hlávkový čerstvý 50 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.