Nutriční hodnoty (Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,10 g |
| Tuky | 3,90 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 3,12 g |
| –– mononenasycené | 1,44 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 7,62 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 45,50 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g candáta (filet s kůží) | Candát filet | 200 g |
| 30 g 30 g černé čočky belugy | Čočka černá neloupaná | 30 g |
| 40 g 40 g sterilované kukuřice ve slaném nálevu | Kukuřice sterilovaná | 40 g |
| 50 g 50 g různých druhů listových salátů | Salát hlávkový čerstvý | 50 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |