Nutriční hodnoty (Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,10 g |
Tuky | 3,90 g |
– nasycené | 0,55 g |
– nenasycené | 3,12 g |
–– mononenasycené | 1,44 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 7,62 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 45,50 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g candáta (filet s kůží) | Candát filet | 200 g |
30 g 30 g černé čočky belugy | Čočka černá neloupaná | 30 g |
40 g 40 g sterilované kukuřice ve slaném nálevu | Kukuřice sterilovaná | 40 g |
50 g 50 g různých druhů listových salátů | Salát hlávkový čerstvý | 50 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |