Nutriční hodnoty (Sumeček africký na salátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 184 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 29,50 g |
| – nasycené | 18,02 g |
| – nenasycené | 9,96 g |
| –– mononenasycené | 9,01 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,15 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,68 g |
| – cukry | 0,25 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450-600 450-600 g sumečka afrického (1 balení ) | Sumeček filet | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| pepř pomerančový nebo černý (čerstvě mletý) | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo 1 čerstvého másla a 1 oleje) | Ghí | 30 g |
| salát polníček | Polníček čerstvý | |
| okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
| paprika bílá | Paprika bílá čerstvá | |
| ředkvička | Ředkvička čerstvá | |
| bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej olivový lanýžový | Olej olivový | |
| olej olivový citronový | Olej olivový | |
| limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
| 1 lžičku 1 lžičku mouky nebo škrobu (na poprášení ryby) | Mouka pšeničná hladká | 5 g |