Nutriční hodnoty (Kapustová polévka se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 548 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,38 g |
Tuky | 35,24 g |
– nasycené | 21,36 g |
– nenasycené | 10,90 g |
–– mononenasycené | 9,90 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,04 g |
– cukry | 12,67 g |
––– laktóza | 0,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty (malé) | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
1/2 1/2 cibule (malé) | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
velká špetka špetka sušených hub | Houby sušené směs | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
3 dkg 3 dkg makaronů (nebo špaget) | Těstoviny pšeničné | 30 g |
3 dkg 3 dkg másla | Máslo kravské | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 dkg 2 dkg parmazánu (nebo ementálu) | Parmezán | 20 g |