Nutriční hodnoty (Zeleninová kroupová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,08 g |
Tuky | 27,52 g |
– nasycené | 16,49 g |
– nenasycené | 10,45 g |
–– mononenasycené | 7,96 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 22,75 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 129,75 g |
– cukry | 33,05 g |
––– laktóza | 12,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g ječných krup | Kroupy ječné | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
350 g 350 g zeleniny (celer, mrkev, hrášek, kedlubna) | Mrkev čerstvá | 350 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá |