Nutriční hodnoty (Celozrnný koláč s pudinkem a jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 594 kJ / 2 771 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,86 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g | 
| Tuky | 25,12 g | 
| – nasycené | 5,64 g | 
| – nenasycené | 13,00 g | 
| –– mononenasycené | 6,60 g | 
| –– polynenasycené | 6,40 g | 
| ––– omega 3 | 0,56 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 204 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 553,90 g | 
| – cukry | 212,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| hrnek hrnek - 300 ml | ||
| 2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g | 
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru | Cukr bílý | 187.5 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | ||
| 150 g 150 g změklého másla | ||
| 1 1 lžička skořice | ||
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | |
| 450 ml 450 ml mléka | ||
| 3 3 lžíce medu (třtinový cukr, stévie,...) | Med nepasterovaný | |
| jahody - čerstvé, mražené | Jahody čerstvé |