Nutriční hodnoty (Kuskusový salát s restovanou šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 939 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,50 g |
| Tuky | 19,02 g |
| – nasycené | 4,24 g |
| – nenasycené | 9,07 g |
| –– mononenasycené | 6,19 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,65 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 140,40 g |
| – cukry | 36,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| cca 15 lístků 15 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 10 10 malých rajčátek | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |