Nutriční hodnoty (Rybí filé s bramborami, pórkem a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 408 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,13 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,25 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kousky 2 kousky rybího filé | Treska filet | |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
1 1 okurka nebo paprika | Okurka salátová čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |