Nutriční hodnoty (Náš cuketový perník (hrnkový))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 097 kJ / 3 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,44 g |
| Tuky | 154,12 g |
| – nasycené | 15,68 g |
| – nenasycené | 125,08 g |
| –– mononenasycené | 86,54 g |
| –– polynenasycené | 38,54 g |
| ––– omega 3 | 10,61 g |
| Vláknina | 59,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 396,30 g |
| – cukry | 22,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky strouhané cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku erythritolu | ||
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku řepkového oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 15 g |
| 1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |