Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolové lusky na kyselo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 844 kJ /
680 kcal
Bílkoviny24,67 g
– z toho živočišné bílkoviny11,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,23 g
Tuky33,92 g
– nasycené20,78 g
– nenasycené12,02 g
–– mononenasycené10,09 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,22 g
Vláknina25,10 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy57,61 g
– cukry35,11 g
––– laktóza16,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g čerstvých očištěných fazolek Fazolky čerstvé 400 g
2-3 2-3 střední sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
100 ml 100 ml smetany (12 % nebo 31 %) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
vývar z fazolek Fazolky čerstvé
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 malý bobkový list Bobkový list sušený
cukr podle chuti Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.