Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí prsa s teplým bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 508 kJ / 2 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 209,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 186,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,91 g |
| Tuky | 87,75 g |
| – nasycené | 13,28 g |
| – nenasycené | 71,94 g |
| –– mononenasycené | 60,78 g |
| –– polynenasycené | 11,17 g |
| ––– omega 3 | 1,67 g |
| Vláknina | 32,07 g |
| Cholesterol | 440 mg |
| Sodík | 6,97 g |
| Sůl | 17,12 g |
| Sacharidy | 146,13 g |
| – cukry | 21,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g olivového oleje | Olej olivový | 80 ml |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky mleté | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 2 špetky 2 špetky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného koriandru | Koriandr semena | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené petrželky | Petržel nať sušená | 15 g |
| špetka špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| 800 g 800 g kuřecích prsou | Kuře prso | 800 g |
| 650 g 650 g brambor | Brambor zimní | 650 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
| 200 g 200 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 200 g |
| 80 g 80 g rukoly | Rukola čerstvá | 80 g |