Nutriční hodnoty (Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 718 kJ / 2 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,07 g |
| Tuky | 195,74 g |
| – nasycené | 79,73 g |
| – nenasycené | 100,05 g |
| –– mononenasycené | 81,00 g |
| –– polynenasycené | 19,05 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 18,63 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,74 g |
| Sacharidy | 53,83 g |
| – cukry | 16,89 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
| 80 g 80 g uzené slaniny | Špek | 80 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |