Nutriční hodnoty (Ledvinkovo-houbový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,91 g |
| Tuky | 2,28 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,47 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,20 g |
| – cukry | 31,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 ks 8 ks vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
| 2 hrsti 2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| plná lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |