Nutriční hodnoty (Houbový salát s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,60 g |
Tuky | 34,92 g |
– nasycené | 4,63 g |
– nenasycené | 29,51 g |
–– mononenasycené | 22,97 g |
–– polynenasycené | 6,54 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 68,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 52,54 g |
– cukry | 36,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g lesních hub | Hřib čerstvý | 250 g |
2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1000 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
mletý kmín | Kmín mletý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |