Nutriční hodnoty (Houbový salát s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,60 g |
| Tuky | 34,92 g |
| – nasycené | 4,63 g |
| – nenasycené | 29,51 g |
| –– mononenasycené | 22,97 g |
| –– polynenasycené | 6,54 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 68,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 52,54 g |
| – cukry | 36,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g lesních hub | Hřib čerstvý | 250 g |
| 2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1000 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |