Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté steaky s vejcem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 15:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 578 kJ / 855 kcal
Bílkoviny99,78 g
Tuky44,89 g
Vláknina2,24 g
Cholesterol728 mg
Sodík420 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy11,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s "volským okem", pokapeme rajčatovým protlakem a čerstvou zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

hela22

15. 3. 2009 22:38

Tohle také dělávám, manža nemá rád tatarák, tak místo něj. Je to superdobré.

Bibinka

15. 3. 2009 22:12

Boubelindo, moje řeč-jasný:yes:;-)

Boubelinda

15. 3. 2009 21:09

Ne svíčkovou opravdu ne, je opravdu drahá. Použila jsem hovězí zadní. ;-)

Bibinka

14. 3. 2009 14:24

Je to jen můj názor, ale mlít maso ze svíčkové, to považuji skoro za hřích:-!:no:vždyť stačí pěkné zadní atd. To bych teda oplakala, kdyby svíčková projela mlýnkem;-(

JanaDorazinova

14. 3. 2009 13:58

Moc hezká fotka;-) Boubelino, jen se zeptám, možná hloupě-opravdu jsi použila na mletí svíčkovou? Já jsem se nedávno podívala na cenu, byl to takový kousíček masa a protočily se mi panenky, proto se ptám.;-)

Boubelinda

14. 3. 2009 13:36

Je to opravdu dobré, zase něco jiného než dělám. Dávám bodík a fotečku.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: steak z mleteho masa steaky z mletého masa hovězí steak z mletého masa tatarák z mletého masa vepřový tatarák tatarak z veproveho steak z mleteho hovězího steak z mletého hovězího masa stejk z mletého masa steaky z mletého hovězího masa hovězí steaky z mletého masa příprava mletého masa stejky z mletého masa tatarák z vepřového masa steak z mletého mlete hovězi mleté maso plněné vejcem steaky z hovězího masa vepřový tatarák recept mleté maso s vejci

Suroviny: svíčková hovězí, plecko vepřové, cibule, olej, česnek, vejce, strouhanka, sůl, pepř, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Mleté steaky s vejcem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nWR