Nutriční hodnoty (Pizza roládky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 249 kJ / 1 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,03 g |
| Tuky | 60,57 g |
| – nasycené | 11,51 g |
| – nenasycené | 45,31 g |
| –– mononenasycené | 34,88 g |
| –– polynenasycené | 10,43 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 22,72 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 998 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 263,09 g |
| – cukry | 35,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 ml 200 ml teplé (ne horké) vody | Voda | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rovná čajová lžička soli | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 200 g 200 g pasírovaných rajčat Podravka | Dužina červeného rajčete čerstvá | 200 g |
| 50 g 50 g rajčatového protlaku Podravka | Protlak rajčatový | 50 g |
| 200 200 g mozzarelly na malé kostičky | Mozzarella kravská | |
| sušená bazalka a oregano | Bazalka sušená | |
| 100 g 100 g tence nakrájeného ostrého paprikového salámu | Suchý salám | 100 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 100 100 g černých oliv na plátky | Olivy čerstvé zralé |