Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 689 kJ /
2 316 kcal
Bílkoviny129,10 g
– z toho živočišné bílkoviny117,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky145,92 g
– nasycené51,45 g
– nenasycené88,16 g
–– mononenasycené75,75 g
–– polynenasycené12,41 g
––– omega 30,28 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,50 g
Sacharidy98,00 g
– cukry28,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 lžíce 1 lžíce švestkových povidel Povidla 23 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
sůl a čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
400 g 400 g brambor ve slupce Brambor zimní 400 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 hrstka tymiánu Tymián sušený
sůl a čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový 5 g
200 g 200 g oloupaných krájených rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
100 ml 100 ml červeného suchého vína Víno červené suché 100 ml
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
sůl a čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.