Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 689 kJ / 2 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
| Tuky | 145,92 g |
| – nasycené | 51,45 g |
| – nenasycené | 88,16 g |
| –– mononenasycené | 75,75 g |
| –– polynenasycené | 12,41 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 98,00 g |
| – cukry | 28,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce švestkových povidel | Povidla | 23 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl a čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 400 g 400 g brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 hrstka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl a čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| 200 g 200 g oloupaných krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 100 ml 100 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl a čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý |