Nutriční hodnoty (Jihočeská lepenice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 880 kJ / 1 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,21 g |
| Tuky | 65,24 g |
| – nasycené | 31,26 g |
| – nenasycené | 32,04 g |
| –– mononenasycené | 25,28 g |
| –– polynenasycené | 6,76 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 44,65 g |
| Cholesterol | 66 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,20 g |
| Sacharidy | 206,15 g |
| – cukry | 48,20 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru krystal | Cukr bílý | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |