Nutriční hodnoty (Zapečená brokolice s brambory a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 117 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 41,35 g |
| – nasycené | 19,19 g |
| – nenasycené | 16,21 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 3,21 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 5,38 g |
| Cholesterol | 663 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
| – cukry | 9,74 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 4 ks 4 ks velkých brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 200 ml 200 ml smetany (na vaření či šlehání, dle chuti) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |