Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovec s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 393 kJ /
6 308 kcal
Bílkoviny129,59 g
– z toho živočišné bílkoviny34,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny95,30 g
Tuky267,62 g
– nasycené36,28 g
– nenasycené202,07 g
–– mononenasycené56,77 g
–– polynenasycené145,29 g
––– omega 31,20 g
Vláknina97,95 g
Cholesterol 812 mg
Sodík 473 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy796,35 g
– cukry403,75 g
––– laktóza11,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek máku Mák modrý 250 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
1 1 vanilkový cukru Cukr bílý
1/2 hrnku 1/2 hrnku slunečnicového oleje Olej slunečnicový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozinek Rozinky 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.