Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s kozím sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 630 kJ /
629 kcal
Bílkoviny34,41 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky45,00 g
– nasycené15,06 g
– nenasycené28,49 g
–– mononenasycené21,41 g
–– polynenasycené7,08 g
––– omega 31,88 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,85 g
Sacharidy20,75 g
– cukry11,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
150 g 150 g čerstvého kozího sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.