Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 630 kJ / 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
| Tuky | 45,00 g |
| – nasycené | 15,06 g |
| – nenasycené | 28,49 g |
| –– mononenasycené | 21,41 g |
| –– polynenasycené | 7,08 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 20,75 g |
| – cukry | 11,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 150 g 150 g čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |