Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 630 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 45,00 g |
– nasycené | 15,06 g |
– nenasycené | 28,49 g |
–– mononenasycené | 21,41 g |
–– polynenasycené | 7,08 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 20,75 g |
– cukry | 11,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
150 g 150 g čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |