Nutriční hodnoty (Kuřecí rolka s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 843 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 38,40 g |
| – nasycené | 20,34 g |
| – nenasycené | 16,11 g |
| –– mononenasycené | 12,64 g |
| –– polynenasycené | 3,47 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 283 mg |
| Sodík | 2,17 g |
| Sůl | 5,42 g |
| Sacharidy | 1,03 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
| 50 g 50 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 50 g |
| 30 cm 30 cm vinné klobásy | Klobása vinná | |
| koření (podle chuti) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo 1 lžíce másla a 1 lžíce oleje) | Ghí | 30 g |