Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s hrozny a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
Tuky | 83,90 g |
– nasycené | 20,33 g |
– nenasycené | 51,77 g |
–– mononenasycené | 21,80 g |
–– polynenasycené | 29,97 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 9,85 g |
– cukry | 3,18 g |
––– laktóza | 1,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
10 10 bobulek hroznového vína bez semen | Hroznové víno čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu |