Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s hrozny a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 049 kJ /
968 kcal
Bílkoviny42,53 g
– z toho živočišné bílkoviny38,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,99 g
Tuky83,90 g
– nasycené20,33 g
– nenasycené51,77 g
–– mononenasycené21,80 g
–– polynenasycené29,97 g
––– omega 31,78 g
Vláknina1,58 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,73 g
Sacharidy9,85 g
– cukry3,18 g
––– laktóza1,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g sýra gouda Gouda 45% t. v s. 50 g
10 10 bobulek hroznového vína bez semen Hroznové víno čerstvé
1 lžíce 1 lžíce ořechů Vlašské ořechy 15 g
2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie Paprika červená sterilovaná 30 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
3 lžíce 3 lžíce majolky Majonéza 45 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.