Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka s vydatnou porcí zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 842 kJ /
679 kcal
Bílkoviny38,44 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,74 g
Tuky21,60 g
– nasycené5,35 g
– nenasycené10,40 g
–– mononenasycené7,44 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,07 g
Vláknina51,05 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 896 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy64,69 g
– cukry27,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2-3 2-3 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
3 3 menší cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
pórek Pórek čerstvý
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
libeček Libeček čerstvý
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.