Nutriční hodnoty (Slepičí polévka s vydatnou porcí zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 842 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,74 g |
Tuky | 21,60 g |
– nasycené | 5,35 g |
– nenasycené | 10,40 g |
–– mononenasycené | 7,44 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 51,05 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 64,69 g |
– cukry | 27,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2-3 2-3 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
3 3 menší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
libeček | Libeček čerstvý | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |