Nutriční hodnoty (Krkovička pečená na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 139 kJ / 2 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 105,65 g |
| – nasycené | 27,03 g |
| – nenasycené | 50,46 g |
| –– mononenasycené | 38,93 g |
| –– polynenasycené | 11,53 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 22,70 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 2,17 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 56,22 g |
| – cukry | 35,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 střední cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 1 kg 1 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 1000 g |
| sušená rajčata (nemusí být) | Dužina červeného rajčete sušená | |
| cca 400 g cca 400 g konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2-3 dl 2-3 dl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 špagety | Špagety pšeničné |