Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Skandinávská" rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 336 kJ /
319 kcal
Bílkoviny49,83 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,83 g
Tuky2,16 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,34 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,27 g
Vláknina8,13 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy21,11 g
– cukry4,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rybího filé Treska filet 250 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
máslo Máslo kravské
kapka kapka oleje Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
1-2 kuličky 1-2 kuličky nového koření Nové koření
pár zrnek zrnek pepře Pepř černý
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.