Nutriční hodnoty (Bramboračka krupková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 611 kJ / 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 1,03 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,26 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,51 g |
| – cukry | 1,79 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| sušené houby | Houby sušené směs | |
| hrst hrst trhaných krupek (lámanka) | Kroupy ječné | |
| 5 cm 5 cm cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 PL lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| maggi | Polévkové koření tekuté | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |