Nutriční hodnoty (Sýrový předkrm s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 276 kJ / 2 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,21 g |
| Tuky | 205,89 g |
| – nasycené | 60,00 g |
| – nenasycené | 126,54 g |
| –– mononenasycené | 53,24 g |
| –– polynenasycené | 73,30 g |
| ––– omega 3 | 1,98 g |
| Vláknina | 10,72 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 3,37 g |
| Sůl | 8,18 g |
| Sacharidy | 53,35 g |
| – cukry | 40,20 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 konzerva tuňáka (nebo uzená makrela) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| rajče na ozdobu | Rajče červené čerstvé |