Nutriční hodnoty (Sýrový předkrm s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 276 kJ / 2 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,21 g |
Tuky | 205,89 g |
– nasycené | 60,00 g |
– nenasycené | 126,54 g |
–– mononenasycené | 53,24 g |
–– polynenasycené | 73,30 g |
––– omega 3 | 1,98 g |
Vláknina | 10,72 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,18 g |
Sacharidy | 53,35 g |
– cukry | 40,20 g |
––– laktóza | 14,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 konzerva tuňáka (nebo uzená makrela) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
rajče na ozdobu | Rajče červené čerstvé |