Nutriční hodnoty (Zapékané tofu s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,05 g |
Tuky | 66,35 g |
– nasycené | 27,08 g |
– nenasycené | 32,90 g |
–– mononenasycené | 22,02 g |
–– polynenasycené | 10,88 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 26,30 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 7,72 g |
Sacharidy | 198,70 g |
– cukry | 35,30 g |
––– laktóza | 22,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
200 g 200 g lahůdkového tofu | Tofu natural | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |