Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané tofu s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 039 kJ /
1 921 kcal
Bílkoviny119,21 g
– z toho živočišné bílkoviny69,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,05 g
Tuky66,35 g
– nasycené27,08 g
– nenasycené32,90 g
–– mononenasycené22,02 g
–– polynenasycené10,88 g
––– omega 30,49 g
Vláknina26,30 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 3,23 g
Sůl7,72 g
Sacharidy198,70 g
– cukry35,30 g
––– laktóza22,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg ve slupce vařených brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
200 g 200 g lahůdkového tofu Tofu natural 200 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 dl 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.