Nutriční hodnoty (Štěpánská vepřová rolka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 718 kJ / 1 845 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 139,71 g |
| – nasycené | 55,26 g |
| – nenasycené | 70,86 g |
| –– mononenasycené | 57,69 g |
| –– polynenasycené | 13,17 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,69 g |
| Sacharidy | 20,95 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 250 g 250 g mletého vepřového | ||
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice (nemusí být) | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 4 4 vařená vejce nahniličku | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíci 1 lžíci hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| steakové koření dle chuti | Pepř černý | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar nebo bujón bez konzervantů | Vývar masový |